Sis Alinac.....TERIMA KASEH DAUN KHELADI

waaa...sumpah wa sedey...
(sori2....hari nie blaja bahase wa..)

tu...tu...tgk bawah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




sobs...sobs...
ta penah2 dpt pghrgaan cmnie..siyes
ckp..mane penah dpt gift...dpt jdik org
bertuah...xpenah pon....sedey nie...
terharu seyh...tenkiub sis Alinac...huhu...
berkat ambe bW td...

15 0t0men FIRE!!:

alinac lover said...

hoho! NICE ENTRI I LIKE..HAHAH

oke syg..apa kena buat ialah add my facebook then sent nama penuh, alamat n no phone ek :)


ha..nk tny..apa lagu dlm blog ni..mcm besh jer tu.

Farah Sygs said...

wokey2...

tu lagu st12 - cinta dlm hati..hehe

Cik Su said...

tahniah2..langkah kanan ke blog tu kot..haha

Cik Su said...

alinac lover pun suka lagu ni ek cik rara..haha..lagu ni memang best taw...

Amni said...

rezeki ni.. rajin2 lagi bw mana tau dapat kat tempat lain plak kan...=)

Darkbatman said...

klau dpt jd yg 1000 lagi best.. kene rajin mencri le pasne.hee

bidadarihijau said...

wah mmg best kn benda tak dijangke2...ikut dengan ikhlas tetibe ade smthng..hee

Farah Sygs said...

@ cik su..rara pon ta sgka sbb rara bese tgk org dpt gift pon kalu jadi follower yg ke 100 ke..200 ke...huhu...terharu seyh

Farah Sygs said...

@ amni...
sure...makin berkobar2 na BW lagi...hehe

Farah Sygs said...

@Darkbatman...
ades..1000..mne na carik tu...hehe...carik blog aie pon da sesat smlm...huahuahua

Farah Sygs said...

@bidadarihijau..
yep..ta sgka plak na dpt sume tu...rezeki Allah...Alhamdulillah...

hiro said...

grrr.

Tomato Gurl's Life said...

tahniah yunk!

Farah Sygs said...

@ hiro
marah nampak..hehe

Farah Sygs said...

@ cik tom
hehe..metaceh...