The Best Entry With Sinar Raudah


ha...da cakap...si iqaizyan nieyh sukew ngetag
rara utk giveaway..arap2 ade la yg tersangkut ye...
hehe...giveaway nie dlu penah la masuk
skali..tu pon sbb org tag...na tgu masuk
sendiri,lambat lagi lah...hehe

yeah...entry pilihan rara..
sori..entry nieyh mayb korang ckp bese2
jew..tp rara sukew bace...sbb kalu
korang phmkn tiap ayat tu...ibarat
macam satu doa...tu bg rara la..tatau la
bagi korang...nah..bace2...

WAHAI LELAKI

YE2..korang tgk feedback utk entry tuh
mmg ta byk..tp rara ta harap pon
feedback yg melambung-lambung...
itu isihati rara utk lelaki....depend atas
diri masing2 utk memahami tiap
ayat yg ditaip tuh..hehe

KITA LIHAT SAPE YG KENA

puteri syazana
nabiha fadzli
blog ekyn

tertakluk kepada terma dan syarat dibawah :

1 - Terbuka kepada semua blogger di Malaysia

2 - Mestilah follower blog SINAR RAUDAH

3 - Wajib add blog nie ke dalam bloglist korang

4 - Letakkan banner di atas pada entry

5 - Buat satu entry bertajuk Giveaway " The Best Entry With Sinar Raudah"

6 - Linkkan di bawah tajuk di atas mane2 entry yang korang rasa itu
entry yang paling best selama korang berblogging..


7 - Nyatakan sebab mengapa entry itu menjadi pilihan korang..

8 - Tagkan 3 orang rakan blogger yang sering berkunjung
di blog korang dan beritahu mereka di tag


9 - Tarikh tutup pada 30 November 2010 tepat pukul 11.59pm

10- Tinggalkan link korang di ruang komen

Itu sahaja mudah kan , Good luck semua..


p/s : setiap yang join aku minta izin untuk copy header blog korang
untuk di letakkan di fan page sinar raudah..


nak join? sini jum

pstttt : kak emy..blog sy tade header...so,kak kidnep
jela header kartun pink yg kenyit mate tuh..hehe

7 0t0men FIRE!!:

cik ekyn said...

thanks awakk! :)

Amy Syaquena said...

salam...

thanks ye coz sudi join GA sinar raudah , Good luck ok and minta izin copy apa yang patut di sini utnuk di letakan di fan page ye

~MiZz Azz!an+!e~ said...

cam best je =)

hiro said...

fuhh..korek2 rahsia..

Rara Farah said...

korek ape??

PinQib said...

x penah menang GA lg

Puteri Iqa Izyan said...

hahahaha.....
:p

goodluck rara syg :D