Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

murah rezeki aku ramai
yg tag aku utk contest...
bertuah ke x,tatau ler tuh...
ade rezeki..Insya Allah..



Syarat-syaratnya:
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog,
warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.


2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni
dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry
dan sidebar blog korang
beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join
giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

http://nanasuicide.blogspot.com/
http://belogmiya.blogspot.com/
http://www.noorafiqah91.blogspot.com/

6. Tinggalkan url link entry and ID follower
korang di ruangan komen post ini.


7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel
ditaja oleh
Itsy Bitsy Secrets
(damn!! telekung travel tu sgtlah cumel!!)

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011

2 0t0men FIRE!!:

PiKOk said...

time kasehh sebab tag Pikok..:)

Mama Kembar 3 said...

Salam rara. Thanks sbb sudi join :-)
Tp td mama tak nampak your name in follower list blog mamakembar3 & itsy bitsy secrets. kalau belum follow, pls follow yer sbb tu salah satu syarat. if mama yg terlepas pandang, pls inform ye dear. Good luck!