AKU , BEN ASHAARI dan ELEE MARDIANA


Pernah tengok gambar diatas??
Aku rasa korang pernah kot.
Tak pernah tahu??Klik sini

Sebenarnya entry nie aku taip bagi
menyokong tindakan Abg Ben dan seorang
penulis novel yang berniat baik untuk membantu
mangsa renjatan elektrik diatas bersama seorang
lagi mangsa iaitu Adik Shah yang disula hidup-hidup.

Penulis nie sanggup korbankan royalti dari
hasil jualan novel dye untuk membantu mereka.
Kita sebagai blogger,takkan dengan buat satu entry
tentang nie pun tak boleh?So,ringankanlah
tangan anda..

Berilah peluang mereka merasai kehidupan seperti
kita sekali lagi.Kalau bukan kita yang
membantu,siapa lagi.

4 0t0men FIRE!!:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Bagus lah Rara! Shag pun terharu gila dgn penulis novel tu. tak pernah kenal nama tu, tapi macam nak beli novel dia. Esok dapat gaji nak ajak Mama p MPH ;)

adrinaqamarina said...

ada baca jugak pasal penderitaan budak ni. kesian kan dye. alhamdulilah masih ada yang still concern.

sissyira said...

salam

semoga beliau dapat sembuh la yea..sama-sama kita mendoakannya...amin3..

ziarah rakan yang saya follow =)

Akem Lubricants said...

bagus la kamo ;)