CINTA TAK KESAMPAIAN

Salam Tayam..

Teringatkan suasana silam bila mana aku rase
aku nie sangatttt kurang yakin dengan diri sendiri,..
Tade member panggil aku gemok,montel,chubby...
Tapi member lelaki aku suka sangat gelar aku Kucen
Siam Si Montel...Grrr...Bajet hot la panggil camtuh...

Pabila aku digelarkan sebegitu,persepsi aku pon berubah..
Baju bapak besar menjadi pujaan hati sebab aku ghase baju
besar cover body aku..Tahu la body aku tak lekuk lekuk cam
kerengga...Kononnye baju besar menampakkan tubuh aku
makin ramping tapi hakikatnya tak...Jadik makin gemok
dan.....KATIK...wuhuuu...

Satu benda yang aku pikirkan bile aku berbadan besar ialah
takkan ade orang nak mengorat...Aku belum pernah rase
dimengoratkan...Biasanya aku dulu yang mengorat..Bajet hot..
Saje jew nak tengok market tinggi ke rendah..Hahahahaha...
1st time aku merasa pengalaman dimengoratkan masa aku form 3...
Muda lagi gebu masa tuh..Yang mengorat bukan orang lain...Abang
askar kat umah gak...Rasa dimengoratkan??Tade pape...cam biasa jew...
Sebab feeling masih di level minimum...

Yang paling terkesan saat dimengoratkan ialah masa aku bergelar
gadis pon pon...Rasa macam kiut pon ade mase tuh..Si pengorat seorang
lelaki bukan wanita,berbadan taf setinggi galah..Aku tahu dye tuh atlet
lumba lari sebab masa aku ngah syok goyang pon pon tuh dye baru
selesai acara dye...Aku pemalu,so aku usha slow slow..Tak sangka dye
datang kat aku and berdiri betul betul tepi aku...Membuatkan aku rasa
nerbes..Wat tatau dengan harapan dye tegur aku tapi ampes...Member
dye sound kaw-kaw menyebabkan dye slow slow menjarakkan badan...
Dye tengok aku,aku tengok dye...Oh,kasih...Cinta kita tak kesampaian lagi...

Kenapa kita mesti hanyut dibuai asmara yang tak kesampaian ini...
MOOD JIWANG...hahahaha

10 0t0men FIRE!!:

..hizamirahim.. said...

erk.
that's okay.
tengok pada sudut positif.
sebab?
bagus la.
pakai baju longgar2 tu.
:)

.sweet-ants. said...

yg besar ke yg kecik ke..yg penting cara pembawakan diri. kalau ikutkan gadis yg x cantik tu ada suami kacak, suami kacak dia tu pandang apa dr isteri c cantik dia tu?

fikir2kanlah..hehee.. be strong girl :) sy pon selalu je rasa apa yg awk rasa. sy rasa sy x cntik wlupon org ckp sy cntk.. manusia, x pernah puas apa yg ada rite? <3

Cik Shag said...

Shag dulu pom suka baju besar besar. Konon nak nampak kurus. tapi nampak pendek jadinya =.=' Shag tak rasa di mengoratkan sampai lah Shag berumur 18 tahun. Lamanya hidup baru nak merasa. Haha :D

Cinta tu tak kesampaian sebab ada cinta yg lebih manis tgh tunggu Rara kan? ;)

EmanCloud said...

huhuhu cinta monyet ke ape? oh askar. heheh terasa dimengoratkan.

Gayahspears said...

adat begitu yunk...
Rara... nty Gayah smbg belajar xdapat nk berblog n terjah rara.. jg diri ya yunk.. muahaha..lebiu..

JIJI YU said...

gayah ko nak sambong belaja kat mane..
eheh farah nak ngorat awak leh tak..

Amirrah Zawani said...

tak paa.. bersabar je lah..
nanti akan jumpa lah pujaan hati..
semua org akan ada pasangannya :D

gigi rongak said...

haha.. pakai baju besar x nampak kurus.nampak makin gemuk ada la.. keh keh

eh? mcm mana rasa dimengoratkan ni? ekekeke:P

gigi rongak said...

haha.. pakai baju besar x nampak kurus.nampak makin gemuk ada la.. keh keh

eh? mcm mana rasa dimengoratkan ni? ekekeke:P

bidadarihijau said...

kadang2 sonok jugak time dimengoratkan..huhuhu...