Header Baru Buat Nie.....

Salam..

Lama jugak menghilang diri...Hehe
Busy body sikit.Tapi ada masa jugak
buat header untuk blog sendiri.Masa buat
kemain lagi kata dalam hati,ok la nie...
Lepas letak kat blog,haih!! Rasa nak buang
la pulak.Hampeh je rasa.Buang masa buat susah
payah,pastu senang-senang nak delete.Ni pun tengah
memaksa tangan supaya jangan delete.ARGHHH!!!
payah kan ada tangan yang gatal ni.

Buat header semalam.Sambil menangis.Hehe*
Takde siapa yang buat aku menangis.Aku sendiri
yang sensitif over sebab dengar lagu jiwang.Korang
kan pernah dengar lagu rock lama tuh.Tahu la kan lirik
dyeorang sungguh menusuk kalbu.Aku lak jenis yang
betul-betul menyerap lirik tu.Laju je airmata ni.Ala-ala
cite hindustan.

Niat sebenar nak buat tuto header nie sebab sape tah
request hari tu.Nanti i buat ye yang.Sorry sebab ambik masa
yang lama.Lembab sikit bab-bab mengeksplen hal-hal photoshop
nie.Nak kata rumit tak jugak cuma leceh je kot bagi orang yang
cerewet macam aku nie.Header sendiri kata huduh,header orang
buat jugak aku meroyan nak.(Ayat tunggang langgang)


~ Ambil masa cari ketenangan.Aku dah jumpa ketenangan
tu dan aku serapkan keikhlasan dalam hati aku.Harap
keikhlasan itu akan aku pegang buat selamanya.Tetibe
aku excited bila kakak aku ibaratkan
aku sebagai mama kepada anak dia si bulat.
Sayang gila kat bulat,hari-hari layan dia bercakap.
Baru 46 hari tapi mulut ringan je keluarkan bunyi.

9 0t0men FIRE!!:

[NaEMaH] said...

comelnya diaaaa~~~~~~ chubby betol...arrrrggghhhhh

Puteri Iqa Izyan said...

buruk2 pun kau buat sendiri. aku ni harem tak reti buat. haha

JIJI YU said...

woit..majunye ko..aku cemburu..ehhe..

Ain Tralala said...

ra, nanti ajar ain wat header...

cik ETTY said...

omey2 header dy

sissyira said...

salam

comel nyeaaaaa...

YanaMIB said...

urgh geramnya tgk pipi baby tu..huhu~ tlg cubitkn =P

Anis Akhir said...

sgt2 comeyyy...:)
rara, thanks sb follow anis..
i follow u back...

Ain Zulaikha said...

hehe tak pe, header buat bnyk2 kali pun tak pe asalkan puas hati kan..

btw the baby is so cute.. geram je tgk...