I HATE YOU MARK ZUCKERBERG

Salam..
Hari nie nak hapdet skettttttt ajew..
Ucapan terima kaseh dan I love U
kepada Mark Zuckerberg sebab ubah
layout pesbuk aku tanpa segan lagi silu...
Tade hal...Ubah ler sesuke hati...Akuuuuuu
sukeeeeeeeee sangat ubah2 pree nie...


WatDeHal la....Aku dop tekang pon potet
Upgrade to New Layout tuh..Waaaa...
Sampai hati kau ubah aku punye oldskul
pesbuk...Fedap aku....Tanak men pesbuk ar
cani....Biol kepla aku nak mengedit page...
Harem jadah aku tatau...Cerai yu dengan
segala talak yang ade....Heh!!!!


9 0t0men FIRE!!:

idayu azmi said...

hahaha.. sabar kak.. kite pon kena jugak.. sume org dah tukar layout facebook..

Cik Shag said...

Tukar layout lagi ke? Shag tak tahu sbb dah bosan sama FB jadi dah lama deactivate :P

JIJI YU said...

mark tu pon sesuke ati die je..die tak tau ke kire ni dok tlg bagi gaji kat die..ehehe

mia said...

uikks..huhu..same la yang, on FB je da tukar ke new ver..mcm haram btol..sgt xsuke..huhuhu

CIK TOM said...

cik tom mmg dah xsuka fb skang ni...no privacy at all!!

sissyira said...

salam.

ciannya..tak dapat deng nak nolong :D

teddyuna said...

mark zuckerbug mmng sewel kot.. ngeeeeeee:D kalau myspace dulu selngi kita tak tukar dia tak akn tukar sndri

Ain Tralala said...

betul tue! sumpah aku benci si mark tue...
ain punyer pun dah jadi layout baru... hampes jes... xbest langsung... mengong haih!

Gayahspears said...

Gayah pon xsuke dgn wall fb baru.. benci.. x best :( huhu