Keluarga Bahagia..


Lembu untuk Disewa


Lalalala....pening duk
pikir nak pos barang nie...Kotak
takde...adehhh!!!..
Selagi tak selesai pos2 nie,
selagi tuh tak tenteram aku....huhu

OMG...abang aku nak balik....
no more remote tv....arghhh..sure kene
berebut dengan dye...tak paham ngan
abang aku nieyh..keje dah best...jurutera
samshung..tapi ade jew yang dye tak berkenan
ngan tempat keje dye tuh...ke sebab mat bangla
ramai sangat??

yelah..dye slalu komplen..." mat bangla nie payah..
cakap melayu tak paham..nak cakap bangla mane
reti..suh buat tuh mendalah laen dye buat"...
membebel jew abang aku...dah nekad nak berenti
mamat tuh..siap suh bapak aku tolong cari line kat
Petronas Kerteh...pasnie keje Petronas duwet raye up
lagik 50 hengget neh..

Abang aku balik Terengganu..Aku ngan yang laen dah
plan nak naek Seremban sebab nak hantar sis aku ngan
ank dye cik bulawt balik umah mak mertua...mesti aku
rindu nak buat shushu bulawt....sobs..Bulawt dah semakin
besar even baru sebulan..Dye dah pandai shenyum...buat
bunyik seolah2 tengah cakap ngan orang...Kadang2 aku
berangan gak...Kot2 dalam mase sbulan nie bulawt dah ade
gigi...kah..kah..kah..angan2 jew dowh..

Nah bulawt...




Klik Sini Utk Memenangi Percutian 3Hari 2Malam Di Kota Kinabalu

Shopping Baju Cantik2






9 0t0men FIRE!!:

apezs shah said...

hahaha apesal lembu tu. nak tgk pon susah gak ni. mana kepala dia yea..;)

rebut jgn tidk yea...:)

Rara Farah said...

keh3...kepala xjumpe ek??dh siembelih wt sup....wahahaha...ade jew tuh....tgok betul2...xnmpak pakai spek 14 inci

JIJI YU said...

ko selalu jgk ke pau abg ko..same cam adek aku jer ni..ehhe

Mat Ganu said...

tlg perah susu lembu dah lah...hehehe

mia said...

huwaaa..comelnye..hekheke..rase nk geget pp die yang..ank buah akk pulak da dok melaka..so bole 'rogol' dia hari3..hahaha..

one2paii said...

comei seperti gua budak tuh..sekian

alexa yussida said...

ekekkee..anehnya lembu tuh:P

apela rara nih..hehe..7 bulan baru gg bayi tumbuh la syg:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bebey tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu shomei ^^

HonEyBuNNy said...

waduh....suka tgk muka baby tu...mcm nak picit2 jek muka dia...heheh