Nuffnang,Churp Churp Ada Earning Lah!!!

Salam..
Dah lama aku tak jenguk nuffnang,
churp churp...Aku bukan caring sangat sal
earning nieyh..Tapi tengok orang mula la
gelabah...Keh..Keh..Keh..Takpe..
Rezeki orang biarlah..Rezeki aku tade lagi...
Tak banyak..Sori aku tak print screen
sebab aku tanak orang kata aku over dapat
earning..Tunggu hati terbukak baru aku tunjuk..

Statistik UV pon dah naik..Alhamdulillah..
Aku ghase macam kecik jew...Aku sombong ke??
Aku jarang blogwalking..Aku cari masa biapon
sikit nak blogwalking...Tapi tak sume blog aku dapat
jejak sampai habis...Maafkan aku...Aku bukan
lupa diri...Ayat sedih disitu*

Tah kenapa aku mood tacing minggu nieyh..
Semalam jiwang jew...Aku teringat kisah dulu
masa zaman muda-muda...Hehe...sangat rindukan
masa lalu..Oh,lupe...Nak bagi korang jeles...Nie
dah masuk kali ke berapa aku dengan member aku wat
BBQ party...Tak sabar giler nak berBBQ...Err..
Ok..Aku lari dari topik..Hehe...Wat yang dah ada
earning,dah cashout atau on the way nak cashout,
tahniah ek...Sebab dapat kumpul earning tuh...
Senang-senang belanja la aku beger posperiti...Tehee...

Milo Fuze Nak Bagi hadiah..Jom Tengok!

Korang Nie Sakit Ke Tak?

Berinternet RM1.70/SEHARI

Hair Stylist Rm40 Lagi Murah Dari Harga Dulu Rm70

Samsung Galaxy atau LG Optimus Pujaan Hati??Memang Murah Kat Sini

Pengguna 8PAX Jom Beli Henfon Baru




7 0t0men FIRE!!:

JIJI YU said...

waa aku semakin tertarik nak maen nuff jgk ni..

Mata Hati said...

nuff, kena caranya boleh buat pendapatan sampingan setiap bulan.

Rara Farah said...

jiji..pasang jela nuff tuh....eiiii....kang buley merasa beger posperiti dari kau..cakap aritu nak blanjew aku

HonEyBuNNy said...

Yeah...MCD eh..heheh

YanaMIB said...

kita pn same cam yu lah..x dan nk BW kt sume blog yg singgah blog kita..hope dorg fhm la kn =)

teddyuna said...

rara .. cntiklah blog.. una jeles nk gak blog cntik2..

Sophie Al-yahya said...

churp churp tu sophie xde lagilaaa..huhu..