Tahun Baru Memeritkan...


salam sume...sori lame jugak menghilang..
juz sesekali ade jgk mencelah2 nak update..
tetibe jadik cekgu tuto untuk 2,3 hari..
sori sape2 tasuke..
ekceli bukan tade mood nak update..tapi pikiran
nie duk melayang sal bende laen...susah kan kalau
bercinta nieyh..bercinta payah..tak bercinta pon
payah..susah2 kang berskandal aje la...3 hari memikirkan..
masalah kecik tapi diperbesarkan...sama2 ego tapi sebab
sayang,aku mengalah lagi...aku text dye langsung tak
layan...tetibe aku jadik sentap...dulu kalau gaduh sikit
pon,senang aje berbaek...skarang sume dah hilang...time
kaseh la...(tah knape aku menanges sebab mende nieyh)..
aku cuba nak jadik sekuat dulu...tapi mudah sangat semangat
nie pudar...hina sangat ke aku nieyh??
orang kata kalau bercinta tak sah kalau hati tak menderita..
takpe2...aku redha kalau aku ngan dye tade jodoh...
apatah lagi aku rase macam aku jew yang bersemangat nak
berbaek balik..tapi dye...wat tatau jew...taun baru lak tuh...
ape punye malang nasib aku....kekadang nak wat dono jew
hati nie...hari2 aku pandang encet aku tuh..kot2 ade mesej dari dye..
skeping pon takpe..tapi haram jadah takde...sobs..sedey aku...

cinta pertama aku berakhir dengan kecurangan
cinta kedua?? berakhir dalam keterpaksaan...
tahun baru aku mulakan dengan tangisan...
semoga hari esok aku lalui kembali dengan kekuatan....

" kadang2 kita harus menulis sendiri cerita dongeng kita,
kadang2 kita harus mewarnai sendiri pelangi yang kita wujudkan,
dan kadang2 kita harus memberitahu seluruh dunia,
yang keajaiban itu akan berlaku,
dan segala impian akan tercapai
andai kita mempercayainya.."

aku akan start blogwalking and komen korang balik sebab
tu jela keje sampingan aku tanpa gaji..hehe...ade gaji time aku
keje ngan bapak aku jew...nanti aku blanjew kepci...keh3

17 0t0men FIRE!!:

alinac lover said...

selamat tahun baru ya :)

NotY taPi SkemA said...

bakpe nie semeks rara???
nanti kita story mory k..

sissyira said...

salam

masih belum terlambat ucap selamat tahun baru :D


kadang-kadang khayalan itu boleh menjadi kenyataan :D

sissyira said...

salam

masih belum terlambat ucap selamat tahun baru :D


kadang-kadang khayalan itu boleh menjadi kenyataan :D

one2paii said...

hooo..lu pun same gak..lamo menghilang..ape lu buek?makan tido..makan tido..choii..

YanaMIB said...

blog pon leh dpt gaji pe..dgn pacek nuff..wehuu~ =P

Sophie Al-yahya said...

Sabarlah farah.
mungkin belum jumpa yg sesuai.

bila dah jumpa, u will know he's the one. =)

dayana said...

kaum hawa kena kuat..huhu..kena banyak sabar dengan karenah kaum adam...

CIK TOM said...

setuju..bercinte susah..xbercinta pn susah...huk2...

JIJI YU said...

wahai cik farrah sesungguhnye saye jadi terharu kerna anda selalu singgah dblog saye..terima kaseh bebanyak..saya akan menyokong anda..muaahhaa

teddyuna said...

blogger i love u too ;D

Sham said...

wah tomey nya blog dia...kita folowlah..jalan2la blog kita pulak...

Shag said...

Belog comel! Tuan dia tak tgk lagi comel macam mana. Hiks :P

Bercinta double payah. Tak bercinta single je payah nye. Kalau bercinta kena jaga hati banyak pihak. Kawan2, keluarga, dia, kita. Kalau tak bercinta tak payah risaukan hati dia. Kan?

p/s : macam mana nak buat SB gambar besar tu? Shag punya, kalau buat gambar besar pun dia terpenyek masuk dalam. paham tak soalan? Kiki :P

mie said...

so, nak mudah..
neutralkan perkataan cinta..
hheheheee

Amy Syaquena said...

happy new year..

bidadarihijau said...

skandal pon best gak eh..wahahhaaa...btw xpelah bercinta utk kenal erti idop kannn

Amirrah Zawani said...

biasalah alam percintaan.. macam2 ragam.. semoga tahun ni memberi kegembiraan kepada kamu yeaa.. tamau yg sedih2.. :)