Aku Kesepian..Keh..Keh..Keh

Salam

Aku ada sorang kakak dan lima orang abang.Of course aku anak
bongsu yang manja lagi keras kepala.Fakta free aku bagitau tuh..Hehe*
Bunga,bunga..dalam hati ada taman tau..
Wahahaha..Giler gediks!!

Aku agak rapat la jugak dengan kakak aku.Pernah gak gaduh,siap
terajang plus sepak-sepak lagi.Kah..Kah..Kah..Aku belajar tae-kwan-do
dengan silat kalau korang tatau..Tapi aku tak sempat habiskan tae-kwan-do
tuh sebab minat aku lagi mendalam kat silat.Mana tak gaduhnya,aku
kongsi bilik dengan dia masa aku kecil.Mentang-mentang sebelum tu aku
tinggal dengan nenek aku,dia anaktirikan aku.Semua benda dalam bilik
dia yang punya.Tamak haloba kakak aku.Sampai satu hari aku sakit hati,
aku lempar semua benda dalam bilik tuh.Sekali macam puting beliung
daaaa....Paling best sebab aku buat hal tapi dia yang kena marah.Keh..
Keh..Keh.Terbaik la dapat adik comel macam aku.

Sekarang kakak aku dah kawin.Dah ada anak.Kiranya hidup dia dah
lengkap.Kekadang aku rasa janggal bila keluar beli barang dengan dia.
Rasa macam pelik pun ada kenapa aku rasa macam tuh.Adakah sebab dia
dah kawin dan aku rasa dia dah tak sekepala dengan aku.Aku sorang je
ke yang pernah rasa perasaan camni?Aku rasa keseorangan,takde orang
nak teman aku shopping lagi.Rasa macam waktu aku happy-happy dengan
dia dah berlalu.Aku happy time member aku ada je.Bikin kecoh satu dunia.
Tapi kat rumah aku pendiam beb.Abah aku cakap,aku jawab bila ditanya
je.Bila takde topik,aku diam tak cakap pape.=.= Mungkin sebabnya aku
ada sorang kakak je kot..Hehe*

" Aku pernah menangis sebab member aku,aku pernah
menangis sebab family aku dan aku pernah menangis
sebab diri aku sendiri.Tapi aku tak pernah luahkan pada
sesiapa.Aku takde kekuatan nak luah semua tuh.Aku pendam
bertimbun-timbun dalam hati,dan bila sampai masanya nak
terhambur,aku ubati hati aku dengan tangisan.Bagi aku,
memendam itu amat memeritkan tapi biarlah aku merasa
keperitan dan insan yang aku sayang merasai KEBAHAGIAAN"

12 0t0men FIRE!!:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

im friendly dgn semua 0rang =')

dgn yg kawen mahupun yg tak kawen. erkkkkkk

JIJI YU said...

sdihnye cite ko..haha habes belajo sialt ek..meh aku nak test..

Anis Akhir said...

aku pon penah menangis sb kwn, family, & aku sendiri...huhu

cik lya said...

naoe buat entry sedih kali ni??? :( T.T

teddyuna said...

kita semua akn rsainya.. una tkut kehilngn kemesraan dgn adik2 ;(

Rara Farah said...

@ lolly
mendalam sungguh maknanya tuh..keh3

Rara Farah said...

@ jiji

ceh...nak test...jap g aku lipat kang..haha

Rara Farah said...

@ anis

kite sume pernah menangis utk mereka kan??huhu...sabarlah

Rara Farah said...

@ lya
ehehehe...sis..sedih kew?

Rara Farah said...

@ una

kemesraan tu tak hilang tapi mungkin pudar je sikit2 dalam satu2 masa...hidup tu putaran alam...

aLieF si Muncung ManiS said...

waaahh..kamu ada silat..hebat..untung bf awk nanti..xperlu risau pasal anda..btw,,awk sunyi ke??biasalah tu,maybe akak awk tu penat layan karenah suami dan anak2 kot..sbb tu dia x sekepala dgn awk dah..tak ape,,kawan2 kan ada..huhu..kalau awk rasa sunyi kan,,awk rajin2 la singgah blog alief..kat blog alief alief hidangkan dgn entry2 yang insyaAllah akan menguntumkan sekuntum senyuman kat muka awk..jgn lupa dtg..alief nak awk happy..baru comel..hehe..ok..btw,kalau awk rasa blog alief best,,awak free to follow blog alief..tapi kalau awk rasa tak best,,awk jgn pkasa diri nak follow taw..alief nak awk follow blog alief kalau awk rasa blog alief best je..ok..thanx awk..

http://aliefcmoi.blogspot.com/

Rara Farah said...

alahai alief...rara dah follow blog alief...hahaha...comel jew alief nie..huhu..blaja silat pon tak habes alief oi...sobs...pakwe dalam pencarian lagi....keh3