Aku,Dia Dan BBQ Night

Assalamualaikum.

Rajin pulak aku update blog nie.Semalam mood nak mengedit blog
tu ada,tapi last-last tak jadi edit sebab memikirkan sesuatu.Minggu
lepas aku ada buat BBQ Nite dengan semua member aku dari tingkatan
5.Happening malam tu walaupun tak ramai yang join.Kaum lelaki la agak
menghampakan sikit.Susah bebenar nak bagi feedback.BBQ nie bukan
kena bayar pun.Siap di sponsor lagi.Korang tak merasa la yek Kek Coffee
Tiramisu Secret Recipe.Perghh!!Memang mantop.

Kek Tiramisusu..Keh..Keh..Keh..
Tinggal suku sebab aku ngap...Lalalala

BBQ dimonopoli kaum hawa.Kaum Adam hanya 2orang je yang datang.
Kesian..Kesian..Dah di sponsor masih tak dapat sambutan.Keh..Keh..Keh..Nak
tak nak,kami nie la yang menghabiskan ayam-ayam tuh.Riuh rendah malam
tuh.Lagi-lagi dengan gelagat kami sorang-sorang.Kepala giler-giler.Duduk
berborak pastu mengilai ketawa tak henti-henti.Layan pulak 2model cap
ayam yang dari tangga sampai la kat bara BBQ tuh sibuk bergambar.




Dalam kegembiraan tuh,aku pulak yang rasa tak selesa.Yep,
konflik aku dengan member aku.Aku tak marahkan dia,aku cuma
kurang menyenangi sikap pakwe dia yang kurang ajar.Hal dia
bercinta aku tak masuk campur.Tak pernah hasut dia dalam apa-apa hal.
Aku nie siapa nak masuk campur hal dia.Aku cuba buat-buat tak tahu,tapi
sumpah.Aku tak boleh tipu diri sendiri.Payah aku nak baik dengan dia
balik macam dulu-dulu.Korang leh paham kan bila kita gaduh dengan
member baik,agak payah nak ulang keadaan sama masa kita rapat dulu.
Rasa pelik plus janggal.Pelik dengan janggal tak ke sama makna ek?

Chicken on the Fire!!
Amacam?Terliur tak??Keh..Keh..Keh

Lepas peristiwa gaduh tu,aku tak pernah mesej member aku lagi.Dah pakwe
dia kata aku nie BODOH,BUKAN ORANG YANG BAGI DUWET BELANJA
HARI-HARI KAT AWEK DIA,dihalangnya aku kawan dengan member aku
tuh.Kan kalau mesej jugak,gaduh pakwe makwe kena kat aku jugak.Sudah-
nya berdiam diri je la.Tak kisah aku camni,as long as member aku happy.
Tapi aku mintak maaf.Aku rasa lain sekarang bila dengan kau.Tatau hati
aku nie.Mungkin aku tak normal lagi. =.=

BUAT-BUAT HAPPY.COVER SIKIT RASA SEDIH TU.

12 0t0men FIRE!!:

nelly said...

makanan !! terliur !!!

Zulfahmi Abidin said...

adeh.ko nie.aku lapar.dah lah kat kolej nie tak cukup makan ko tawu tak.grrr.

Zulfahmi Abidin said...

adeh.ko nie.aku lapar.dah lah kat kolej nie tak cukup makan ko tawu tak.grrr.

aLieF si Muncung ManiS said...

kenapa la kaum2 laki2 tak dtg??kalau alief,dah lama alief dtg makan bbq percuma tu...jimat gak duit alief makan nasi..haha.kek tu pun nmpak sedap..jgn ketawa mengilai sgt taw..nnti org ingat hantu,haaha..kidding.. jom terjah blog alief ramai2.."

EmanCloud said...

adoi nak gak makan kek tuhh!!

EmanCloud said...

adoi nak gak makan kek tuhh!!

Cik Su Life Cycle said...

nak skit kek

aLieF si Muncung ManiS said...

thanx sbb follow blog alief..hehe..rajin2 taw update blog awk..dan rajin2 la singgah blog alief..alief janji akan buat entry yg trbaik dan best utk pembaca semua..thanx awk.alief hargai sgt2 kedtgn awk kat blog alief..keep in touch taw.xnak la sepi2..hehe.okay...selamat berkawan awk..

Rara Farah said...

sama2 alief..insyaallah akan kerap update blog...nnti rara letak link alief dalam bloglist..senang nak jejak blog alief kalau dah update...

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa...trharu sgt2..alief akan sntiasa pergi jenguk blog awk.insyaALLah..dan komen skali..hehe..mana taw alief boleh dpt belajar something dari awk..faham2 je lah..alief baru sebulan berblog..hehe..kuno kan alief ni??heheh..

Rara Farah said...

haha..alief2..rara pon baru lagik berblog...pening jgk kadang2 layan blog nie..tapi semuanya tentang pembelajaran kan..dari benda yang kita tak tahu,sampai lah kita mahir tu sume atas diri kite...

bidadarihijau said...

waaaaaaaaa..lapar terus tgk !!tu kek tu..arghh..sedapnyeeeeeeeeeee tgk