Another 25 Fakta Tentang Saya

Assalamualaikum semua.
Dah lama tade orang tag,baru kemarin
bertuah nak merasa ditetttttt lagi.
Ghase-ghase macam dah penah buat tettttt
nie tapi takpe la..Ulang tayang yek..
Terima Kaseh Daun Gheladi wat PENGTETTTT .

1. Nama Nor Farah Izzah binti dot..dot..dot..
Taley gitau nanti dapat glamer free...Hehe*

2. Berusia 21 tahun pada bulan Mei 10 Haribulan
Beday sama dengan mak ai yep anak-anak...

3. Berwajah babypes..Perasan =.=

4. Menyukai otomen,sin chan dan hagemaru sebab
rasa macam kiteorang nie adek beradek je..Keh..Keh..Keh

5. Menggilai Abang Fabregas.Cintaku ditolak..Uhuk!
Jiji ko tayah jeles hokeyh..Hehe*

6.Fobia terhadap pelbagai spesis lipas,anak lipas,lipas
terbang,lipas mengawan dan sebagainya..Pokoknya,
wa tasuke LIPAS...grrrr

7. Mempunya tangki simpanan makanan aka perut yang
sangat sensitif.In conclusion,ai ade GASTRIK..

8. Diberanakkan di Hospital Terengganu tapi kadang-kadang
lidah tergeliat nak jadi mek klate...Kecek sikit-sikit buleh jah...

9.Menaip entry ini dalam keadaan MAMAI sebab pening
bau perfume abang-abang aku...adeh! pening!!!

10.Tasuke orang kurang ajar dan bajet diri mereka
PERFECT dan tahu segalanya..

11.Kenali cinta seawal usia 14 tahun.Gatal!
Gi sekolah cari laki..HAHA*

12. Tasuke mereka-mereka yang gediks.
Aku ghase orang gediks tu annoying gila..Sorry..

13. Merancang diet seimbang untuk badan tapi masih
tak berjalan.Kiranya makan selagi mampu..Makin
bam-bam aku nieyh..=.=

14. Sangatlah keras hati.Meaning kalau nak sesuatu,
akan cuba sedaya upaya untuk dapatkannya..

15. Sukakan perhatian dan kasih sayang...
Oh..Bagilah kasih sayangmu pada saya...Hahah*

16. Shy-shy cat pada kaum lelaki.Dalam chat,
pesbuk takpe..Tapi face to face,ai menyorok dulu yep..

17. Merasa dimengoratkan ketika usia 16 tahun.1st time
ada orang ngorat,aku terus larik balik ghumah..
Sebab??Tah..aku tatau..Kah..Kah..Kah..

18. Masih mengekalkan sifat-sifat tradisional sebab pakai
henpon klasik..Lagi sadis,henpon tu dah berkecai satu-satu..
Aduyai...sayang giler henpon tuh.. =)

19. Pernah digelar Kucing Siam masa zaman sekolah
dulu.Logiknya aku pun tatau nape Kucing Siam jugak
yang melekat sebagai gelaran...Hampeh!

20. TIDAK menyukai sebarang peralatan MEKAP..
Kecantikan asli itu kan lebih cantik dari yang dimekap.

21. Suka menghabiskan waktu dalam bilik pada kebanyakan
masa sebab rasa cam best je duk sesorang dalam bilik..

22.Tak makan daging kambing dan itik sebab
kesian..Huhu* Itik kan comel..

23. Masih tak sambung blaja walaupun dah
jadik lepasan STPM setahun yang lalu...lalala...
Jangan tanya kenapa....Sobs!

24. PINK bukan faveret kaler saye..
PURPLE itu faveret kaler saye

25. Lelaki kacak+hot+smart+handsome
bukan lah lelaki pujaan saye...MAAF..hehe*

Sekian saja sesi tettt mengetettt....Nanti
update blog lagi yep..Tata titi tutu tete....

2 0t0men FIRE!!:

@ku d! sin!e said...

uik, kena ngorat terus balik rumah. hehehe...naif lagi kot mase tu..

tak suke PINK jugak...

Rara Farah said...

aah...rase takut,,,keh3