ENTRY KHAS UNTUK CCI

Salam semua.

ENTRY NIE ADALAH ENTRY KHAS.
Rujuk link nie untuk tahu kenapa .
Dah tahu kan??Hehehe..Senang keje..
Tayah ulang ayat banyak-banyak.

Ingat tak entry button comel/kawaii yang
rara buat dulu.Special entry tuh sebab rara
ada letak beberapa button shoutbox yang rara
buat.Huduh-huduh jew..Tapi sambutannye...
Ley tahan..Hehehe* Syok sendiri *

Berikutan dari hal itu.CCI request padaku
jika aku ley buat button shoutbox just untuk dia
dan aku setuju..(Aku plak dah)..huhu*
Baru semalam aku ambil gambar 5 keping dari
entry khas tuh dan hari nie aku bagi balik kat
CCI sebab dah siap edit.Pilih la yep..Ter...Rajin
semalam sebab tu buat semua 5 gambar..
Aku buat huduh,tapi gambar dia cantik...Hehe*

KOPI THEN UPLOAD PIC UTK URL OK!

3 inci lebar x 4 inci tinggi
Berformat PNG*

3 inci lebar x 4 inci tinggi
Berformat PNG*

3 inci lebar x 4 inci tinggi
Berformat PNG*


3 inci lebar x 4 inci tinggi
Berformat PNG*

3 inci lebar x 4 inci tinggi
Berformat PNG*

Ok..DONE!! CCI,boleh ambil button diatas.
Upload kat Imageshack atau kat Myspacegen.
Url dia ganti kat url lama k...Hehe*

7 0t0men FIRE!!:

aLieF si Muncung ManiS said...

comel2x..nanti kalau alief nak,alief dtg sini..hehe.thanx ..nice sharing..


ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

Rara Farah said...

haha..alief pon ade...

Cik Mimie said...

wah, byknye gambar cci..hehe..comel2..tok cik mimie xde ke? hehe *JK

Rara Farah said...

hehe...nak jugak cik mimie

aNnE said...

cun2..hehe

aqish basir said...

comel-)

CahayaCintaIlahi said...

yunk..tanx so much dear.. tp cahaya tak reti la nak dapatkan die pnye url image tu macam mane ekh???