Bila Kita Dah Suka...

Assalamualaikum...


Mula -mula kita kenal.Start dari kononnya
nak berkawan.Masing-masing tak tahu nombor
telefon kenalan tuh.Then ada pihak yang bagi
respon nak nombor telefon.Pihak sebelah mana
tuh depends la kan.Kalau lelaki tuh gentleman,
dia mintak dulu.Haha*Faham-faham ler..Takkan
perempuan kena tebalkan muka nak mintak.

Then dapat nombor,tak guna dah kemudahan lain.
Pesbuk,YM semuanya campak kat belakang.Haram
jadah tak pandang.Main SMS la pulak.Dari malas
nak topup,sampailah kalau seminggu tak topup
penuh tak sah.Kan kalau ehem hantar mesej,huru
hara nak balas sebab takde kredit.Lagi naya kalau
topup PHONERELOAD tu.Silap aribulan biler line
bapak sengal,kredit tak sampai-sampai mahu nak
di lempor je telefon ke dinding.Hanginnnn!!!!!!!!!

Lepas SMS berminggu-minggu kira dah macam 1
rutin wajib je.Kalau sehari ehem tak mesej,sumpah
gelisah meresah.Macam-macam dalam keplahotak
pikir apa silap kita.Rindu jangan cakap ler.Terseksa
batin gitew.Masa nie la pesbuk jadi medan luahan
hati.Macam-macam status ada.Tengok ehem online,
keraskan hati tanak tegur.Malu kunun.Tapi hati
memberontak nie.Jampi-jampi kot ehem tegur dulu
Tapi macam biasa la.Ehem off,kita nie still duk tunggu.
Alahaiiii....

Akhirnya,ehem macam tu kita macam nie.Hati nie
toksah kata ler.LOST HOPE dah.Tapi kekadang skodeng
jugak pesbuk dia.Terseksa gitu tengok girl lain dekat dia.
Pujuk hati,toksah ler cengeng bebenor.Dah ehem tu bukan
kita punya.REDHO JELAH YEP.....

8 0t0men FIRE!!:

nelly said...

wah ..sweetnya !!
jangan sedih2 ..

Amy Syaquena said...

jangan sedih2 ye..

Cik Su Life Cycle said...

sabar ye.. dugaan Tuhan.. mungkin dia nak bagi yang lebih baik

alinac lover said...

eh len macam ja ni

bidadarihijau said...

olololo...xpe..tuhan tu dh tentukan jodoh yg terbaik utk kite..be4 jmpe mmg mcm2 perasaan..hehehe

sri juju said...

pujuk hati , toksah ler cengeng bebenor ! yeah , u have to do yunk :)

~ NANA ~ said...

it's ok dear...takmo sedey2 okey :)

khairunnisa ♥ said...

smile ^_^ insyallah ada yang lebih baik utk kamu :)