" Show Me Your BFF Contest"

Assalamualaikum semua.
Tag kedua untuk Contest Kak Nurul.
OMG...I love her blog.Hehe*
(Ayat takde maksud bodek ok!)
Teng Kayu untuk Cik Manis nie sebab tag.

Nak join korang klik je banner atas ok.
Khatam dulu syarat-syarat nak join tuh.

Dear Nurulbadiah Lai,
Rara semalaman duk menggodek,menjelajah
semua folder-folder gambar time sekolah dulu
sebab nak cari gambar.Gambar punya la banyak
tapi asal pilih gambar je mesti tercicir salah sorang BFF.
Tah sembunyi kat mana la..Sudahnya gambar ni
jugak yang menjadi taruhan.Bismillah dulu.....

Keh..Keh..Keh..Ape punya sengal gambar nie.
Sorry.Gambar ni je yang tak tercicir.Harap-harap
minah-minah kepochi nie tak tengok gambar ni.
MAKAN ITU PART-TIME JOB KITEORANG.

Ok.Nie la geng BFF Rara sampai mati.
Begitu rapat sejak Form 4.Mana-mana pegi
macam belangkas jalan 4 orang.And opkos
akan rasa amatlah janggal kalau sorang
tercicir.Mesti cari sampai jumpa.

Yang tangan kat mulut tuh namanya Salbiah Nor.
Dipanggil Bibie@Bie.Dia ni agak-agak macam mak
kiteorang lah sebab mostly banyak benda dia tahu.Bab-
bab motor.(Mak Rara memang tatau motor-motor nie).
Hehe*Agak-agak dia nia ganas kot.Haha*

Yang sebelah Bie tuh,tangan tak berapa nak sampai
kat mulut tuh nama dia Farah.Sama nama dengan
Rara tapi kiteorang panggil dia Mek Chek.Opkos ler
sebab dia kecik.Tapi umur sama dengan Rara ok.Suka
kan Ungu macam Rara dan abang dia merupakan
abang angkat Rara yang kepala gila-gila.

Bertudung putih itu Nur Husaily.Nama pemes
Ellie.Dia nie lebih kurang macam Mek Chek jugak.
Kecik-kecik cili padi.Mana-mana pegi kalau berdua dengan
Mek Chek mesti orang kata adik beradik.Bagi Rara,
Ellie nie style dia agak berani untuk berbicara.Kalau
ada yang tak puas hati,terang-terang dia akan cakap.
Bagus jugak kan camtu..Hehe*

Last,yang kepala terteleng tuh Rara lah.Nak describe
jugak ke?Tayah la kan.Hehe*Part terakhir nak tag...

http://gardisareyou.blogspot.com/
http://bidadarihijau.blogspot.com/
http://asfzlily.blogspot.com/
http://cheritakudankamu.blogspot.com/

Siap! Sila join eh..Hehe*



7 0t0men FIRE!!:

asfz lily said...

wow! contest =)
thanks a lot sebb sudi tagged asfz..
if ada mase asfz join yek..
asfz agak bz akhir3 ni..
pe2 pon good luck ok =)

sugar2 kapas strawberry said...

thnx rara.tapi linn busy skang ni.kalau da abes final if the due date tak abes lagi.insyaAllah lin join ye

Rara Farah said...

cik asfz..nnti lau ade masa join la ek

Rara Farah said...

lin,rara paham...ok2..lau sempat join k

Nurulbadiah Lai said...

rara dearie
cantikkkkkkkkkk

thanks join syg

wish u luck

done check ur entry

teddyuna said...

alolo comel nye la bff tu :)

Rara Farah said...

haha..camtu pon comel ke una..hehehe