Pening Lalat Kerana Template Blog


MmmmUUUaaahhh skali..Hehe*

Sori lah..kepala masih pening lalat gara-gara edit blog nie.
Macam harem je.Tapi Rara nak buat blog nie as nice as
possible sebab kang kalau buat kawaii,dikata bebudak lagi.
Padahal umur dah 21.Hurm*So prefer simple blog
tapi still nice.Ok tak?Nie apply template Denim
By Darren Delaye.Payah bebenor la nak ubah
template Picture Window dulu ke template Denim
nim.Tukar beberapa kali tak jadi sampailah
Rara godek koding dye.Ubah tu,ubah nie last-last baru
jadi.Ha!!Jangan tanya buat camner sebab Rara dah LUPA!

Still dalam proses edit mengedit lagi.Tengok!
Header pon tarak!!!Ayoyo.....Tapi header sama
je yang Rara nak guna nanti.Malas weh pening kepala
lagi mau edit header.Tunggu cik mood menjelma dulu.
Dalam masa yang sama,Rara duk bizi nolong junior
mengedit blog.Bajet pandai la katakan..Ngeee*

Ohh...sesape yang apply template Denim nie,
meh ler kongsi ilmu..Payah jugak ngedit blog yang
tak biasa guna.Lenguh jari duk mengogel.Hehe*Tapi hasilnya..
Rara puas hati lah.Nanti bersalin kulit lagi ok!..



3 0t0men FIRE!!:

HonEyBuNNy said...

rajinnya salin kulit blog..

ila ne pemalas...dah bertahun xbersalin kulit blog tu...heheh

Rara Farah said...

malas tapi niat ade takpe..almaklum ler..nak salin kulit kene ade kesabaran tinggi..skali ubah tak jadi rase nak mengamuk je..huhuhu

Puteri Iqa Izyan said...

rajin bebenau mek ni. hii.

p/s: yup. no more nuff. haha