Blogger,Tolong Jangan Buat Ini...

GAMBAR BERI AKU KETENANGAN

Assalamualaikum.
Geram,Marah,Hentak-Hentak Kaki.
Mood nak berblogwalking punyalah
membara nie.Tapi geram buat
sesetengah blog yang gila lambat loading.

Terbantut mood tengah jalan.
Tak kisah la blog tu baru ke lama.Tolong
jangan beratkan blog anda dengan aplikasi-aplikasi
yang takde manfaat.Berat tau dop nop loading!
Bukan takde kesabaran.4,5 kali refresh,reload page
still kaku lambat loading,naik geram jugak hati nie.

Tahu la blog tuh blog kamu.Bukan blog saya.
Saya pun bukan nak buat-buat bajet-bajet pandai nasihat
orang.(*Macam haram ayat).Tapi consider la.
Blog berat,kesian la kat saya,kat para blogwalking
yang singgah kat blog kamu tapi tunggu punye tunggu
punye tunggu still taley bukak blog tuh.Tunggu loading pun
mak aih!Berpeluh nak keluar gambar.

Tahukah anda.
Blog ringan tapi simple dan tak serabut
lagi orang suka nak blogwalk.Jangan peningkan
diri anda sendiri dan orang lain dengan aplikasi
yang tak berapa nak penting.Ok!!



9 0t0men FIRE!!:

HonEyBuNNy said...

alamakkk..

ila rasa blog ila la tuwwww yg berat..negh3..

wadud@duad said...

sakit mata baca, tapi betoi la lau banyak ngan application neh.. memang tensen..:D

Rara Farah said...

honeybunny: blog ila ok jew...cepat loading..huhu

Rara Farah said...

wadud: tau xpe...bukan pe...berat nak loading la..tak berat xpela..

alana zainal (miss teddy) said...

erk..bagaimana dgn blog Alana ye?
berat jugak ke?
ni ha blog Alana

Bittersweet said...

you have beeb tagged!!
http://bittersweet-sempoii.blogspot.com/2011/05/you-have-been-tagged.html

EyL Vhee Na Binut said...

betul2....sy paling fed-up blog yg lambat loading -_-

nelly said...

nelly ok tak ? hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

blog aku simple mimple je. haha