Saya Versi OldSkool Ok!


Assalamualaikum
adik-adik,kakak-kakak,abang-abang,
pakcik-pakcik dan makcik-makcik yang
sudi singgah blog picisan nie.
Maaf sebab lama tak jenguk blog.Hehe*
Nak kata busy,tak sangat la.Tapi busy la jugak
duk kehulu kehilir membodyguard si kakak sorang
tuh.(Peh! Macam keling cakap..)

Skang ni orang selalu pakai tudung versi belit-belit tuh kan.
Ala-ala Hana Tajima.Siyes korang pun bertukar cantik macam
Hana Tajima jugak.(Usah dilayan si Pengkritik Tudung tuh).
Bukan sakit hati dengan makian dan cercaan dye tapi dye silap
ler.Dye mengata wanita yang bertudung tapi tengok fb dye,
dye sendiri pun pakai tudung What!!!!!..Entahla belalang.
Macam-macam jenis blogger jumpa.Suka hati laaaa...
MUKA 14 SEN.Hehe*

Ops!Tentang tajuk diatas.Bila Rara tengok ramai gilak
start pakai tudung belit-belit,terbit rasa jeles.Terasa
jugok ler nak pakai tapi muka nie bulat+bujur macam telur.
Bila pakai lagi bulat kelihatannya.Huhu*Kuciwa.
So,kekal dengan tudung bawal je.Tak cantik (Diri merendah).
Bila bukak fb member skolah dulu,sorang-sorang.Mak aih!
Macam model tudung.Trendy habis nak banding dengan diri
ai nie.Ai pun memendam rasa dalam hati sorang-sorang.

Tapi tak kisah la.Muka bulat+bujur pun kurniaan Ilahi.
Tak kisah orang kata saya oldskool.Memang oldskool pun.
Hello!Tudung bawal pun dulu glamer jugak la.Sebelum
tudung Indon mendominasi pasaran tudung-tudung skang.
Cantik tak cantik,Oldskool ke tak oldskool,asal tutup aurat
sudah.Itu keutamaan kita.Ngeeeeeee....

Untuk follower Rara Dear Yayah.
Sori lalink.Blog kamu Rara taley bukak sebab kuar
mendalah bawah nie.Cane nak follow kamu balik ek??

14 0t0men FIRE!!:

Cik Ezy said...

pkai tudung bawal pon still cute..
=)

idayu azmi said...

haha.. chill kakak.. sekarang ni pon kita dah guna tudung bawal balik.. nampak comel gitewwww..

syaza kelyza said...

try la tudung macam tu . kompem sesuai punye . gudluck okay ! :)

Puteri Iqa Izyan said...

eyh. aku pon old skul jugaklah kalau gitunye. hahaha

Rara Farah said...

cik ezy:
cik ezy mmg meletops gittew

Rara Farah said...

idayu:
betul3...tapi teringin jugak nak pakai..wuuuu

Rara Farah said...

syaza :
sesuai ke muke bulat cenggini??

Rara Farah said...

iqa :
ecece..nok jugok dye...tapi oldskul mg pun,pakai gop tudung belit..ngeeeeeeeeee

hiro said...

senyum la semanis mungkin..hiiii

nub said...

berpesen-pesen gituu.

hehe

dhilla nazli said...

tudung bawal okei what. =)

Rara Farah said...

Hiro :
habis manis dah tu...

Rara Farah said...

nub :
semestinye berpesen-pesen..hehe

Rara Farah said...

dhilla :
ok..tapi teringin jugak nak pakai tudung belit tu