SHE'S NO YOU: GIVEAWAY :)


Assalamualaikum.
Join contest untuk tahun ini.
Terima kasih daun pandan .
Seperti dinyatakan diatas,contest ini
di lancarkan oleh Saudari Shazzy.
Pemilik blog She's No You.
Melihatkan dari blog,FI boleh rungkaikan
yang pemilik blog ini sangat menyenangi
stail blog yang simple tapi pada masa yang
sama masih cantik dan kiut.Obviously,
buktinya korang boleh tengok dari layout
background blog dia.Kiut kan?Plain
color with few patterns yang FUN gitu.

Blognya juga kemas dengan penggunaan
BORDER bagi setiap kategori.Sangat menyelesakan
para pengunjung blog.Lagipun senang nak cari
something.So,basicly semua ok.Pemilihan warna merah
kelabu dan hitam memang selari dan bersesuaian la
dengan layout plain tapi FUN tuh..FI pun suka tau.

Sorry,review agak panjang sikit.
Tapi ini pandangan jujur saya la.Nak kritik
tak pandai,tapi apa yang dinyatakn kat sini merupakan
pandangan peribadi tanpa sebarang maksud yang tersirat.