Freebies Minggu Ini


Idea nak taip entry berlambak dalam kepala.
Time nak interpret segala isi-isi dan hujah penting
mula la susup sasap idea tu hilang.

Daya ingatan lumpuh kejap.




Tengah best-best layan Facebook,terfikir
nak edit few gambar.FI tak pernah guna,tak tahu la
if ada orang lain dah pakai dulu.Nak bagi korang.
Ambik ler.Boleh buat header baeekkkkk punye..Free
je,just ucap terima kasih dah memadai.Nanti ada masa,bagi lagi.
=)
Tinggi kali lebar.
500 x 708
Bajet ikut suka korang lah untuk header.Hehe*







BEAUTY BROWN






ADORABLE BLUE





BABY BLUE







AGOGO GREEN




GORGEOUS GREY



AWESOME PINK



BERRY RED
CHICKY ORANGE


Itu je pilihan warna yang ada.Hehe*Berkenan ambik lah
satu.Jangan lupa inform kat ruang komen.Boleh jugak
skodeng apa hasil kreatif freebies minggu ini.
SEKIAN

8 0t0men FIRE!!:

hafrawiey ozakawa said...

cantik la semua tuh.....tapi x sesuia utk i.sygnye.hehhehee..



p/s:done follow here.hehehhe

Rara Farah said...

haha..awaK LELAKI LAH....HEHEHE...

sugar2 kapas strawberry said...

blog rara cantik..jeles lah :)

Rara Farah said...

CANTIK APENYE...MACAM BUDAK-BUDAK..HAHAHAHA

mia said...

huwa kagum dengan header kamu yang, cantekk sgttt!!

Puteri Iqa Izyan said...

comeyy ngak. rajin eh mu buat benda2 gini. ce lukis muke aku. haha

Rara Farah said...

ohooooooooooooohoi...masheh sis mia

Rara Farah said...

iqa,alamaknye kalu aku lukih muke mung,dokkang jadi gininye..hop bulat jadi selim bagi katku..hahahaha